Més de 320 atletes, en el Cros Escolar d'Agramunt, que elimina les ampolles de plàstic per aconseguir una cursa sostenible

Text: Laia Pedrós / Foto: Laia Pedrós

Més de 320 atletes van participar ahir al matí en una nova edició del Cros Escolar d'Agramunt, organitzat des del consistori, el club d'atletisme Escatxics i les AMPES de les dues escoles de primària i l'institut de secundària del municipi. Aquest any, el Cros Escolar d'Agramunt torna a formar part de Circuit Escolar de Cros de Lleida - Trofeu Diputació de Lleida, fet que va incentivar la participació.

Durant tot el matí es van disputar les curses de les diferents categories, des de veterans fins a P3. La competició va començar a les 10 del matí i els atletes van recórrer un circuit que es va habilitar a la zona de passeig Josep Brufau i el Parc Riella, al costat de la llera del riu Sió. Tots els participants van rebre una tassa de xocolata calenta i regals cedits per les empreses col·laboradores. Va haver-hi trofeus per als sis primers classificats de cada categoria. Una de les novetats d'aquesta edició és que es van eliminar les ampolles d'aigua per tal de reduir el consum de plàstic i tenir una cursa mediambientalment sostenible. Així, tots els corredors van rebre gots biodegradables que podien omplir amb aigua en unes fonts que es van habilitar per a l'ocasió.