La pluja deixa un circuit impossible que suspén la segona mànega del Campionat del Món

El cap de setmana passat, els 1.546 metres del Circuit de Motocròs de Catalunya van acollir la segona prova puntuable del Mundial de Motocròs de MX1 i MX2. El tret de sortida del campionat va tenir lloc el dissabte, 19 d’abril, amb la tanda d’entrenaments oficials que havien de classificar 30 competidors de cada categoria per a la final de diumenge. Tot i les dures condicions del circuit, que va acabar sent un mar de fang, la primera mànega va transcórrer sense massa problemes per a les tres categories. La dificultat va arribar durant la segona mànega, ja que va anul·lar la cursa de Veterans, la MX1 es va suspendre durant la segona volta, i MX2 ja no es va celebrar. (+) El cap de setmana passat, els 1.546 metres del Circuit de Motocròs de Catalunya van acollir la segona prova puntuable del Mundial de Motocròs de MX1 i MX2. El tret de sortida del campionat va tenir lloc el dissabte, 19 d’abril, amb la tanda d’entrenaments oficials que havien de classificar 30 competidors de cada categoria per a la final de diumenge. Tot i les dures condicions del circuit, que va acabar sent un mar de fang, la primera mànega va transcórrer sense massa problemes per a les tres categories. La dificultat va arribar durant la segona mànega, ja que va anul·lar la cursa de Veterans, la MX1 es va suspendre durant la segona volta, i MX2 ja no es va celebrar. Escola de formació de mecànics Coincidint amb el Campionat del Món de Motocròs, el 18 d’abril es va inaugurar l’Institut Tècnic del Motor, un centre amb seu a Bellpuig que té l’objectiu de formar mecànics de competició, tant de cotxes com de motos, en la vessant del ‘off-oad’. El projecte ha estat iniciativa de l’Ajuntament de Bellpuig i Monlau Competició, escola de formació de mecànics i pilots de competició de Barcelona. A l’acte d’inauguració hi van assistir Pio Ventura, director de l’Escola Monlau; Emili Alzamora, director de Monlau Competició; Isidre Esteve, director del Circuït de Motocròs de Catalunya; Ramon Jounou, alcalde de Bellpuig i Carles Manel Madan, director del Consell Català de l’Esport.