El Sardines&Marinada fa ple en el concert inaugural del Paupaterres

Redacció: Laia Pedrós / Fotos: Laia Pedrós

La novena edició del Sardines&Marinada de Tàrrega va començar dijous a la nit fent ple. Hi van assistir les 250 persones que marca l'aforament i que havien fet reserva prèviament. Des del Grup Alba van valorar molt positivament la bona acollida de la iniciativa, que combina sopars a la fresca amb música en directe en un ambient inclusiu.

El  tret de sortida del Sardines&Marinada va coincidir amb l’inici del 22è festival Paupaterres, que dijous va oferir dos concerts en establiments de la ciutat amb l'objectiu d'obrir-se a Tàrrega, un als jardins d’Alba, a càrrec de Mabel Flores i la seva música de fusió i el dj Bluetonic, i l’altre amb el grup de rock dels anys 80 i90 Mr Hyde, al bar Novum.

La primera sessió del Sardines&Marinada va comptar amb una vintena de voluntaris, la maioria usuaris del Grup Alba, que es van mostrar molt satisfets de poder participar en  aquesta iniciativa que amenitza les nits d’estiu.

El Sardines&Marinada seguirà el pròxim 18 de juliol amb el grup de versions Inversen Band de Cervera i el jove grup targarí Bredda. I finalment el 25 de juliol hi haurà com a novetat el monologuista Marc Buxaderes amb el seu monòleg Posa un discapacitat la teva vida, i un dels grups clàssics del festival d’estiu d’Alba, Pascual&Desnatats, membres de La Terrasseta de Preixens.

Després de nou anys, el Sardines&Marinada sha consolidat com una de les propostes destacades de lestiu Tàrrega, aconseguint crear un espai inclusiu on es barregen públics dedats molt diverses persones amb capacitats diferents.

La iniciativa es porta a terme gràcies a la col·laboració dels voluntaris del Grup Alba, molts d’ells professionals i persones vinculades a l’entitat. El festival compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega des de la Regidoria de Cultura, el Festival Paupaterres i enguany hi col·labora com a patrocinador el grup de concessionaris Drivim.

 

Horaris reserves

A 2/4 de 9 de la nit s’obren les portes i la barra, a les 9 es comencen a servir sopars i a 2/4 d’11 comença el concert.

Per reserves es poden fer través del formulari que hi ha al web www.aalba.cat via whatsapp al telèfon 600 557 361.