El balaguerí Pere Pérez, cinquè al Campionat del Món de Triatló d'Hivern

Text: Redacció / Foto: C.E. Pedala.cat

Pere Pérez, triatleta balaguerí del C.E. Pedala.cat de la capital de la Noguera, va aconseguir aquest passat cap de setmana la cinquena posició del seu grup d’edat al Campionat del Món de Triatló d’Hivern, celebrat a Naturlàndia (Andorra).

La prova es va disputar en un ambient hivernal, amb molt fred  vent, i va constar de tres trams: 3,3 km de cursa a peu per muntanya en parts coberta de neu; 6,5 km de BTT totalment per damunt de neu, i 4,5 km d’esquí de fons amb estil patinador.

El campionat, que va convocar més de 150 triatletes internacionals, es va celebrar respectant escrupolosament totes les mesures sanitàries. En aquest sentit, els participants van haver de passar dos tests per a la detecció de la Covid en 48 hores, i les sortides van ser esglaonades amb 4 corredors cada 30 segons  per evitar aglomeracions.