Articles filtrats per data: Dilluns, 12 Juny 2017

Agramunt acollirà del 26 de juny al 9 de juliol un camp de treball pensat per a joves voluntaris que realitzen projectes i serveis al territori. Aquest és el primer cop que la capital del Sió compta amb un camp de treball en el qual hi participaran 24 joves de tot Catalunya d’edats compreses entre els 14 i els 17 anys. La iniciativa, sorgida de la Regidoria de Joventut, vol ser una experiència que combini el lleure i el voluntariat amb una aportació directa a l’entorn del municipi.

Sota el títol Fem camí a Agramunt, els projectes que es realitzaran durant aquestes dues setmanes estan relacionats amb la recuperació d’espais i la senyalització de camins de l’entorn d’Agramunt. Concretament es duran a terme actuacions de rehabilitació dels camins que porten a Mafet, els camins que van fins al Pilar d’Almenara, la neteja dels safareigs d’Almenara, la senyalització de rutes i la descoberta d’indrets com la Roca de la Delfina.

Les accions concretes del camp de treball es faran als matins, i serà a les tardes quan els joves del camp de treball interactuaran amb les entitats del poble, amb un programa d’activitats que permetrà que els joves puguin conèixer Agramunt, realitzar activitats lúdiques i treballar diferents valors.

Els joves arribaran el diumenge 25 de juny acompanyats per les seves famílies moment que es farà una recepció conjunta a l’Ajuntament i l’explicació de tot el programa d’activitats previst.

L’entitat gestora del camp de treballa és l’Associació Alba de Tàrrega que actualment està treballant per a millorar la vida de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat psíquica, física i mental de pobles i ciutats de les comarques de l'Urgell i la Segarra.

Publicat a Agramunt