El Departament de Territori i Sostenibilitat ha posat en servei la renovada L-201 entre Maldà i Arbeca, un cop han finalitzat les tasques de condicionament del tronc de la carretera. Aquesta actuació ha permès millorar el traçat i nivell de servei d’aquesta carretera en un tram de 9,6 quilòmetres i, d’aquesta manera, afavorir la seguretat i la fluïdesa en la conducció. Les obres, que van començar la tardor de 2010, han significat una inversió de 6,7 MEUR.
La cooperativa Camp de Maldà va celebrar ahir el seu centenari en un acte en el qual va assistir-hi la major part dels veïns d'aquesta petita població de l'Urgell. El president, Josep Maria Jové, va mostrar la seva satisfacció de poder celebrar els 100 anys de la seva creació i va agrair especialment als 86 socis que formen part de 'la gran empresa de Maldà'. Jové va destacar que la cooperativa és la primera indústria de la població amb una producció que oscil·la entre els 300.000 i els 500.000 euros anuals. El president també va explicar que la cooperativa Camp de Maldà produeix vi sota la denominació d'origen Costers del Segre i oli sota la denominació d'origen les Garrigues.
Maldà vol reconvertir el castell del Baró que està en recuperació des de l'any 1994 en un centre d'estudis sobre la Vall del riu Corb. Segons ha explicat l'alcalde de Maldà, Josep Batlle, en el marc d'una visita als treballs de restauració, la voluntat de crear aquest centre vol servir perquè s'instauri un grup d'investigadors que estudiïn tots els aspectes econòmics i socials de la Vall del Corb des d'una vessant científica.
Diumenge, 23 Novembre 2008 01:00

CINEMA

Diumenge, 16 Novembre 2008 01:00

CINEMA

Diumenge, 09 Novembre 2008 01:00

CINEMA

Plataformes constituides amb motiu de projectes com la planta de cospostatge de Maldà o la planta de residus de Castellserà han demanat, en una carta dirigida als diferents grups amb representació al Parlament de Catalunya, la seva implicació en temes mediamientals que atanyen a petits municipis de la demarcació de Lleida, especialment pel que fa a la implantació de plantes de residus, de compostatge incineradores o parcs eòlics.
La presidenta del Consell Comarcal de l'Urgell, Rosa M. Mora, es va reunir amb l'alcalde de Maldà i amb l'empresa Adobs orgànics, SL per demanar-los la retirada del projecte de la planta de compostatge. Els actes de protesta de la plataforma opositora es van intensificar amb dos talls de carreteres
La plataforma opositora va reunir 500 persones a Maldà