Diumenge, 14 Març 2010 01:00

Ausàs inaugura l'ajuntament de Guissona després de gairebé dos anys en obres

Valorar aquest article
(0 vots)
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat per l’alcalde de Guissona, Josep Cosconera, ha inaugurat les obres de remodelació de l’Ajuntament de Guissona, aquest diumenge, 14 de març, al migdia. Amb un pressupost total de 1.119.000 euros dels quals Governació n'ha invertit 565.000 i la Diputació de Lleida, 85.000. Aquestes obres han permès una remodelació integral de tot l’espai interior de l’Ajuntament. Amb el buidatge total de l’edifici s’ha aconseguit guanyar una planta i molta més funcionalitat. L’edifici nou consta ara de tres plantes de 150 metres quadrats cadascuna i amb la redistribució dels espais s’ha assolit més seguretat, confort, accessibilitat i estalvi energètic.
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat per l’alcalde de Guissona, Josep Cosconera, ha inaugurat les obres de remodelació de l’Ajuntament de Guissona, aquest diumenge, 14 de març, al migdia. A l’acte també hi ha participat el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Miquel Pueyo, el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, el president del consell comarcal de la Segarra, Xavier Casoliva, i el director dels serveis territorials de Governació a Lleida, Tomàs Pujol. El conseller Jordi Ausàs ha descobert la placa inaugural i tot seguit ha visitat les noves dependències. Amb un pressupost total de 1.119.000 euros, el Departament de Governació i Administracions Públiques ha invertit 565.000 euros en les obres del nou consistori a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Per la seva banda, la Diputació de Lleida, hi ha aportat 85.000 euros a través del seu Pla Supramunicipal. Les obres han permès una remodelació integral de tot l’espai interior de l’Ajuntament. Amb el buidatge total de l’edifici s’ha aconseguit guanyar una planta i molta més funcionalitat. L’edifici nou consta ara de tres plantes de 150 metres quadrats cadascuna i amb la redistribució dels espais s’ha assolit més seguretat, confort, accessibilitat i estalvi energètic.
Llegit 1547 vegades

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar