Articles filtrats per data: Dimarts, 09 Setembre 2014

Cervera va acollir el passat dissabte la primera edició del concurs de pintura ràpida ‘El cor de Cervera’, activitat que s’emmarca dins la iniciativa ‘Viu l’estiu a la plaça’. El certamen va comptar amb la participació d’un total de 12 pintors procedents de diversos indrets de Catalunya com Lleida, Salou, Barcelona, Moià, Igualada o Vacarisses.

Els guanyadors de la categoria d’adult d’aquesta primera edició del concurs de pintura ràpida foren: Xavier Gabriel Puigròs d’Igualada, que va rebre un val regal de 400 euros bescanviable en diferents comerços de la ciutat; Pere Noguera Claramunt també d’Igualada que va ser obsequiat amb un val regal de 300 euros i en tercera posició va quedar Carlos Cardona Ardanuy de Salou, que va rebre un val regal de 200 euros.

Per la seva part, els guanyadors en la categoria infantil i juvenil van ser: Anna Mauria i Aurora Membrado. Les dues es van emportar un lot de productes del món de l’art valorats en 150 i 100 euros respectivament.

L’entrega de premis va tenir lloc a l’església de Sant Joan, a càrrec dels membres del jurat: el regidor de Cultura, Marc Holgado; la directora del Museu Comarcal de Cervera, Carme Bergés; i els artistes Montse Gomis i Georg Massanés.

El concurs estava organitzat per la Paeria de Cervera dins de la iniciativa de promoció dels espais del nucli antic, i va comptar amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Cervera.

Publicat a Cervera