Articles filtrats per data: Dimecres, 14 Octubre 2015

Balaguer acollirà els dies 17 i 18 d’octubre la 24a edició de Firauto, la fira del vehicle d’ocasió, que acollirà un total de 23 expositors els quals mostraran més de 200 vehicles. El certamen oferirà també el mercat de la ganga a l’espai exterior del pavelló firal, on els visitants podran trobar vehicles a un import inferior als 6.000 euros. L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha destacat que el parc de vehicles d’ocasió és cada cop més ampli ja que hi ha des de segona mà particulars, vehicles de gerència així com vehicles de km 0, tots ells a preus molt competitius. ?Firauto obrirà de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre, sent l’entrada gratuïta.

En el marc del certamen, el club Slot Balaguer muntarà de nou uns circuits gegants de slot curses d’automòbils a escala al vestíbul del pavelló. Com a activitat paral·lela, la delegació de Lleida del Servei Català de Trànsit organitzarà un parc d’educació viària adreçat a menors d’edat. El parc comptarà amb tots els elements viaris (illes, rotondes, encreuaments o semàfors) i facilitarà els mitjans per a la participació dels interessats (bicicletes i cascos, per exemple), que hauran de tenir entre 6 i 11 anys. El parc s’instal·larà darrere del pavelló d’Inpacsa.

Com a novetat d’enguany, hi haurà una exposició de kàrting organitzada pel circuit 55-84 de Menàrguens, on hi haurà karts i motocicletes de competició. 

Publicat a Balaguer
Dimecres, 14 Octubre 2015 17:41

18 locals, a la ruta de tapes de Balaguer 2015

Balaguer acull la cinquena edició de la proposta gastronòmica ‘De tapes per Balaguer!’ on els participants podran degustar tapes d’autor, pinxos o racions de 18 locals diferents des d’avui dimecres fins al pròxim 23 d’octubre. Les ofereixen a un preu de 2,5 euros acompanyades d’un quinto o canya d’Estrella Damm.

Del certamen, organitzat per Estrella Damm i l’ajuntament de Balaguer, sortirà la tapa guanyadora de la ruta que escollirà el públic a través de votacions i que participarà a la final del concurs Tapa de l'Any de Catalunya. Entre tots els participants se sortejarà àpat per a dues persones en un restaurant de la ciutat.

Entre les propostes d’aquesta cita gastronòmica de la ciutat hi ha unes bombetes farcides de verduretes i salsa picant del Bar Fleming mentre que el Barbar ofereix esferificacions de formatge de cabra i cruixent de kikos sobre un filet amb pinyons i Pedro Ximénez sobre una base de pasta wonton amb ceba caramel·litzada, mel i poma. La resta d’establiments participants són Cafè Balaguer, Casa Cassó, D4, El Parador, El Pecat, Karma, La Garrafeta, La Noguera, Las Vegas, Lasal, Les Roquetes, Petit Món, Rúbies, Taberri, Tastet del Reng i Trèvol. 

Per a més informació podeu consultar la pàgina web: www.gastronosfera.com.

 

 

Publicat a Balaguer